Estimada…

Ja són anys i anys que estic allunyat de la teva persona. Senyoreta, mai vaig arribar a oblidar-te! Què em vares fer? àels anys, à…Però el teu record no! Senyor!, dona`m forçes per seguir el fosc camí …Perquè no tenc la llum dels seus ulls. Se perfectament, que no moriré sense veurer-te una vegada més, que la tomba no  em reclamarà  fins que els teus llavis hagin estat meus! Estimada, et posaré les cadenes de l`amor!

Αδριανός

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s