Què m’ has ensenyat?

Arràn vaig coneixer-te tot ha canviat a millor, obviament, però ¿Què ha canviat? ¿Com era tot abans de la teva aparició?¿Què he après?

Vaig coneixer-te com a qualsevol persona , sense decidir-ho. Podem dir que va ser la casualitat  ¿va ser el destí? Fins ara molt normal tot. Ara bé , passaren els dies i dies i allò que semblava amistat , des del meu punt, aviat va transformar-se en un tipus de sentiment que vaig desenvolupar. Varem poder començar , però no va funcionar , ja era massa tard i jo vaig partir.

Va passar el temps , passaren tres anys , tres anys …Semblen una eternitat , però foren tres anys que no vaig oblidar-me de qui ets! foren tres anys on cap dona va poder substituir-te ¡Cap! foren anys de espera, fins que un día vaig esclatar, vaig dir “Fins aquí” ja no puc més, he d’intentar contactar amb ella i dir-li tot allò que mai vaig ser capaç de dir “T’estim petitona”  Tot i semblar molt ideal, va suposar l’inici d’una relació…Ella digué  , resumidament , ” Si de veres m’estimes , hauràs de demostrar-me que tot allò que dius és cert” Així vaig fer…¿Què m’has mostrat? M’has mostrat que la distancia només separa el cos, no el cor…Que els millors moments no són preparats, que les sorpresas son genials. M’has ensenyat a estimar, a sentir amb el coret , el teu cor meu és i així el meu teu és…M’has mostrat el camí cap a la llum…

 

Ara són moments complicats sense poder abraçar-te. Mir el calendari i la data de la teva tornada sembla molt llunyana i em fa por que m’ oblidis…Però jo et guaitaré! Aquí estic i estaré estimada.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s